WORKSHOP Doe Jij Wat Je Wil?

Al sinds mijn opleiding help ik mensen met solliciteren en veel mensen lopen net als ik tegen de vraag: maar WAT wil ik eigenlijk?! Het antwoord op deze vraag is super simpel: “gewoon” gaan doen wat je leuk vind en je komt er vanzelf achter! Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar zo werkt het wel.

We maken er zo’n enorm ding van, dat hele “weten wat je wil“. Zo groot dat we vergeten waar het echt om gaat: dat je blij bent met de dingen die je doet. Dat kun je alleen maar doen door inzicht te krijgen in wat je leuk vind en waar je goed in bent. Vaak zijn we zo bezig met alle andere dingen, de dingen die we denken te “moeten”, dat we juist wat we eigenlijk leuk vinden niet zo goed meer in kaart hebben. Denk bijvoorbeeld aan die carrière die je MOET opstarten omdat je nu eenmaal (bijna) dat ene diploma hebt, of die fulltime baan die je eigenlijk niet zo leuk vindt, maar dat hoort nou eenmaal zo. Dat hoeft dus echt niet. Het kán wel, maar ik wil graag dat je leert inzien dat er een keuze is.

Om daarbij te helpen organiseer ik een workshop, waarin jij nadenkt over waar jouw dromen liggen, wat je belangrijk vindt en wat je kwaliteiten zijn, zodat jij richting kunt geven aan je zoektocht naar je droombaan.

Voor wie?

Voor iedereen die wil doen wat hij/zij leuk vindt, een persoonlijke richting wil in zijn/haar carrière of aan het solliciteren is.

Wat kost dat?

€32,50

Wat gaan we doen?

Een avond brainstormen over jouw dromen, drijfveren en kwaliteiten.

Wat levert dat op?

Een persoonlijke pitch die jij kan inzetten in jouw zoek- en sollicitatieproces. Denk aan je LinkedIn, cv, sollicitatiebrief of -gesprek.

Hoe meld ik me aan?

Koop je ticket via https://www.eventbrite.com/e/doe-jij-wat-je-wil-tickets-43343508601

Of bel als je nog vragen hebt naar +31 (0)653573706