Column Vacature Via Ginny: Waarom een sollicitatiegesprek net een date is

Megatrots: ik schrijf vanaf nu iedere maand een column voor Vacature Via Ginny! Ik ga tips geven over solliciteren, hoe je effectief tegendraads kunt zijn en hoe je bij je droombaan terecht komt door jezelf te laten zien.

Vacature via Ginny is een creatief vacatureplatform en ik vind ze ontzettend tof, omdat ze een stapje verder gaan en ook aandacht geven aan onderwerpen die ingaan op waar mijn generatie tegenaan loopt als het om carrière en solliciteren gaat.

Leuk feitje: ongeveer een jaar geleden solliciteerde ik zelf bij ze. Ik stuurde een open sollicitatie waarin ik zo enthousiast was, dat ze me uitgenodigd hebben. Er was toen niet direct een positie open en we besloten in contact te blijven. Met succes dus :). Daarom vind ik het extra leuk om dit te gaan doen.

Het hele artikel lees je hier.