Aanbod coaching

Focuscoaching

Voelen, visualiseren en concretiseren

Je hebt een baan en wil eigenlijk iets anders, maar wat? Hoe verander je van richting, als je nog nooit iets anders hebt gedaan of niet zo goed weet wat dat dan moet zijn?

Door te voelen, visualiseren en concretiseren vinden we aanknopingspunten die voor jou als basis gaan dienen in de richting van je volgende stap. Je krijgt inzicht in de waarden die voor jou essentieel zijn en aanwezig moeten zijn in datgene dat jij doet. Je gaat concrete stappen zetten in de richting die bij jou past om wie jij bent.

Je gaat naar huis met een persoonlijke samenvatting, die je kunt plaatsen op je LinkedIn, cv, sollicitatiebrief of kunt gebruiken in gesprekken. Je kunt uitleggen wie jij bent, wat je belangrijk vindt en waar je goed in bent.

Duur consult: 3 sessies van 1,5 uur

Tarief: €180,-

Hulp bij je LinkedIn-pagina en cv

Wat zet je op je cv en vooral: wat niet? Welke profielfoto gebruik je? Hoe kun je Linkedin inzetten als je werk zoekt? Wat straalt jouw profiel uit?

Ik bekijk je cv en LinkedIn-pagina en geef concrete tips over wat jij aan kunt passen om op te vallen en jezelf meer te laten zien. Ik leer je hoe je ervoor zorgt dat jij opvalt bij de bedrijven waar jij graag door gezien wil worden. Dit bespreken we tijdens een live of telefonisch consult.

Duur consult: 1,5 uur

Tarief: €100,-

Sollicitatiebrief nakijken, verbeteren & schrijven

Je hebt je brief geschreven, maar je twijfelt of deze voldoende aansluit op de vacature. Om zekerder te zijn van je sollicitatie, wil je graag dat je brief nog even gecheckt wordt op spelling, grammatica en inhoud. Ik pas je brief aan en geef tijdens een telefonisch consult tips over de inhoud.

Je hebt jouw droombaan op het oog en wil een goede, opvallende brief schrijven. Door middel van een persoonlijk gesprek schrijf ik samen met jou een brief die laat zien waarom jij perfect bent voor deze functie.

Duur consult brief checken: 45 minuten (telefonisch)

Tarief brief checken: €75,-

Duur consult schrijven: 1,5 uur

Tarief schrijven: €125,-

Voorbereiding sollicitatiegesprek + gratis peptalk

Yes! Je bent uitgenodigd voor het sollicitatiegesprek. Ik bereid met jou het gesprek voor en help je om goed voorbereid en zelfverzekerd het sollicitatiegesprek te voeren.

Hoe beantwoord jij de vraag “Vertel eens iets over jezelf?”Ik neem jouw kwaliteiten met je door en oefen gesprekstechnieken. In het sollicitatiegesprek kun je benoemen waarom jij geschikt bent voor dit bedrijf en deze functie.

Als je wil, hebben we vlak voor het gesprek nog een gratis telefonische peptalk van 15 minuten.

Duur consult: 1,5 uur + 15 min peptalk

Tarief: €125,-