Hulp met tekst

Hulp bij (web)teksten en het aanbrengen van structuur


Noem me een taalnerd, een structuurjunkie, het maakt niet uit: ik hou ervan.

En ik help je graag.


Wat kan ik voor je doen?

Hulp bij (web)teksten

Jouw verhaal en (business)plan haarfijn

uitgedrukt in een tekst?

Je hebt een supergoed businessplan en iedereen die je erover vertelt is laaiend enthousiast. Het vinden van de juiste woorden voor een goede tekst kost je echter eeuwen de tijd. Hier kan ik je mee helpen.

Ik vraag je het hemd van het lijf om jouw authentieke verhaal op papier te krijgen. Ik maak een profielschets voor jouw website (de “over mij” pagina). Duurt een uur.

In het tweede uur werken we aan je overige teksten (je aanbod e.d.) en je bent good to go! We houden het zo kort mogelijk, want met een overkill aan informatie (en tekst) op je website schrik je mensen af.

  • Tarief (totaal): €150,- (excl. BTW als je een KvK-inschrijving hebt)

  • Duur: 3 uur (met evt. uitloop, we stoppen pas als het goed is!)

Welke informatie zet je op je homepage? Hoe werk je je aanbod uit?

Je hebt je teksten op orde en wil een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website bouwen. Laat structuur nou net niet jouw ding zijn. Geen probleem! Wel dat van mij!

In een sessie van een uur pluis ik jouw plan uit en breng dit onder in kopjes. Ik maak een overzicht van welke informatie waar op jouw website moet komen. Na deze sessie kun jij jouw website in één keer gaan (laten) bouwen. Je hebt een overzichtelijke website die duidelijkheid geeft aan je klanten over wie je bent en wat je aanbiedt.

  • Tarief (totaal): €100,- (excl. BTW als je een KvK-inschrijving hebt)

  • Duur: 2 uur (met evt. uitloop, we stoppen pas als het goed is!)

Structuur aanbrengen