Over


OVER MIJ

Goede foto_edited.jpg
Je authentieke zelf laten zien

Tijdens mijn opleiding Human Resource Management ben ik opgeleid in het voeren van sollicitatiegesprekken en toepassen van gesprekstechnieken. Mijn commerciële achtergrond heeft mij ontzettend geholpen in hoe je het beste een klik kunt maken met iemand. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als recruiter en weet ik dus waar recruiters op letten bij het screenen van sollicitaties en het voeren van sollicitatiegesprekken.

Ik vind het het leukst om iemand te helpen het beste van zichzelf te laten zien. Of dat nou is met een cv, een Linked-In pagina, een sollicitatiebrief of een sollicitatiegesprek. Ik hou van schrijven en beschik over de kennis en vaardigheden om precies datgene in jouw profiel naar voren te laten komen om ervoor te zorgen dat jij opvalt. Om die reden heb ik besloten hier mijn werk van te maken. Ik bied coaching op het gebied van het authentiek presenteren van jezelf tijdens een sollicitatie.

Mijn visie

Mijn visie is dat een sollicitatie het makkelijkst is én het best gaat als je jezelf bent. Dat begint bij het kaart brengen van wat je wil, wat je belangrijk vindt en niet te vergeten: wat je leuk vindt. Ik ga met jou in gesprek over waarom deze dingen bij jou passen. Op die manier ga je gericht op zoek en is de kans veel kleiner dat je geforceerd bezig bent (waar zo doorheen geprikt wordt) én dat je niet gelukkig bent in een baan.

“Mijn succesformule: eerst nadenken over wat jij wil, dan pas solliciteren.”

Ik stel vragen over wat je allerleukste werkdag was, wat het project is waar je het meest trots op bent en hoe jouw ideale baan / werkgever eruit ziet. Daardoor ga je solliciteren vanuit enthousiasme in plaats van “omdat het moet”. Ik laat je zien dat dat niet hoeft en hoe je ervoor zorgt dat je doet wat je wél graag wil doen. Als je dan solliciteert, ga je bij een bedrijf of in een vacature ook echt op zoek naar de aspecten die jou aanspreken en is de kans op een goede match veel groter. Je doet het voor jezelf, niet voor iemand anders.

“Ik ben van mening dat jij iedere sollicitatie kunt rocken als je de juiste tools hebt om jezelf echt te laten zien. “